Leto:

2022

Lokacija:

Ljubljana Črnuče

Tip del:

Prenova poslovnih prostorov

Ko delo postane užitek

Prenove poslovnega prostora smo se lotili tako, da smo vse obstoječe umaknili in preprosto poslušali prostor. Tlorisne razporeditve tako ni narekoval naročnik ali mi, temveč so jo določili sonce, pogledi in steklene površine.

Uokvirjen pogled na naravo nas spremlja po celotni širini prostora. Zeleni pas in srne, ki skakljajo po polju so resnično prava meditacija…

Panorama

Nad prenovo poslovnih prostorov smo navdušeni. Vsi zaposleni se počutijo odlično, uživajo v vseh oblikovanih kotičkih, predvsem pa z veseljem vabijo poslovne partnerje v naše nove prostore.

J.B., direktor družbe

Ob panoramo, ki jemlje dih, smo zasnovali dva kotička. Na desni strani je postavljena sejna miza za resnejše sestanke, medtem ko se na levi strani odvijajo bolj sproščeni dogovori. Če smo čisto iskreni, je ‘lounge kotiček’ tako čudovit, da se velikokrat odvije uspešno sestankovanje prav tam!

Panorama

Hrbtišče sedežne garniture smo polepšali s kovinsko komodo, polno dekorativnih elementov. Ta daje sejnemu kotičku kanček topline in lahko po potrebi služi kot praktičen odlagalni element, ko je miza prepolna.

Panorama

Zaposlenim smo delovne mize postavili ob panoramo na drugi strani stavbe, kjer je možno odpiranje oken in s tem omogočeno dodatno prezračevanje. Ker njihovo delo poteka preko ekranov, je bilo zelo pomembno, da v dopoldanskem času nimajo direktne svetlobe, saj bi bila ta moteča.

Panorama

Barvna paleta (odtenki sive, črna ter bela) se nadaljuje tudi v direktorjevo pisarno, ki je opremljena minimalistično. Močne in odločne linije mehčata abstraktni sliki ter komoda z dekorativnimi elementi.

Panorama

Lahko svetujemo tudi vam?

STUDIO INTERIORE, Suzana Cvijanović s.p.

Šlandrova ulica 4B

1231 Ljubljana

Podatki za pridobitev ponudbe:

Tel: + 386 40 885 544

E-mail: info@interiore.si

Ponudba